F U S I O N F E S T I V A L

Japan, een mysterieus land, ver weg, maar met een ongelooflijke aantrekkingskracht. Traditie meets technologisch vernuft. Daarom creëer ik een mobiel huis met als naam ‘Hõmu’ waar je de hedendaagse samensmelting van Japan en het Westen kan ondervinden aan de hand van tentoonstellingen, workshops, modeshows, ... . Deze reizende expositie heeft als doel om de bezoekers aan te tonen hoe twee verschillende culturen kunnen samensmelten, een mix van westerse efficiëntie en oosterse verfijning. Cultuurinvloeden worden vandaag bewonderd en het geeft inspiratie.

 
H O M U    F U S I O N   F E S T I V A L
J A P A N S E    V S   W E S T E R N    C U L T U R E
 
Japan, een mysterieus land, ver weg, maar met een ongelooflijke aantrekkingskracht. Traditie meets technologisch vernuft. Daarom creëer ik een mobiel huis met als naam ‘Hõmu’ waar je de hedendaagse samensmelting van Japan en het Westen kan ondervinden aan de hand van tentoonstellingen, workshops, modeshows, ... . Deze reizende expositie heeft als doel om de bezoekers aan te tonen hoe twee verschillende culturen kunnen samensmelten, een mix van westerse efficiëntie en oosterse verfijning. Cultuurinvloeden worden vandaag bewonderd en het geeft inspiratie.
 
 
All works © White Lion 2013   I   Please do not reproduce without the expressed written consent of Studio White Lion  I  Kelly Deceuninck
Back to Top